CoronaCheckAppIn de persconferentie van 14 september zijn diverse versoepelingen door het kabinet aangekondigd. Dit betekent vanaf morgen dat op ons sportpark:

* Publiek van harte welkom is, en ook geen 1,5m afstand meer hoeft te houden.
* De registratieplicht is komen te vervallen.
* Dat een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck app) nodig is om de kantine te betreden. Onze medewerker vraagt hierbij ook naar een geldig legitmatiebewijs (RIjbewijs, paspoort, ID). Dit geldt ook voor toiletbezoek en om even een kopje koffie te halen.

Heeft u nog geen geldige QR-code? Ga naar https://www.coronacheck.nl voor meer info of download de app op je mobiel en installeer de QR-code. Voor mensen zonder moderne mobiel is het ook mogelijk een papieren versie uit te printen. Kijk hiervoor op: https://coronacheck.nl/nl/print/

 

­

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”