WiesDanielsMet verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van ons gewaardeerd erelid Wies Daniëls-Krekels.

ln de jaren tachtig en negentig heeft ze vol enthousiasme in het bestuur van voetbalvereniging Helenaveen als penningmeester gediend. Samen met haar veel te vroeg overleden man Hay waren zij op zondag bij de wedstrijden van het eerste vast van de partij. Gedurende 25 jaar in het bestuur verzorgde ze tevens de representatie van de club. Daarnaast ondersteunde ze ook nog regelmatig de bardienst tijdens de thuiswedstrijden van het vaandelteam. Hiervoor werd ze in 2005 dan ook onderscheiden met het erelidmaatschap van onze vereniging.

We wensen Leon, Susanne en overige familie en vrienden veel sterkte met dit veel te vroege verlies.

Bestuur & Leden SV Helenaveen-Griendtsveen.