Jubileumspeldjes 40x 34 V2 e1520516554338 507x321Vandaag hebben we in klein comité afscheid genomen van de vrijdagmiddagploeg.

Sinds 2001 onderhielden zij elke week onze prachtige sportaccommodatie. Variërend van snoeien, lijnen trekken, kunstmest strooien en beregening, alsook mollenjacht, klein onderhoud en andere voorkomende werkzaamheden.

Tevens heeft het bestuur Mart Bennenbroek benoemd tot LID VAN VERDIENSTE voor alle jaren trouwe inzet voor onze club in de vrijdagmiddagploeg, wat hij samen deed met ereleden Wim v/d Werf en Jan Bakker Sr.

Bij de nieuwjaarsreceptie zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de benoeming van Mart.