Wist u dat....

• SV Helenaveen/Griendtsveen qua jeugdleden groeit, op dit moment tellen wij zelfs 54 jeugdleden;
  • SV Helenaveen/Griendtsveen volgend seizoen voor het eerst in jaren weer met een jeugdelftal (JO-13) op een "groot veld" gaat spelen;
  • SV Helenaveen/Griendtsveen volgend jaar met maar liefst 6 jeugdteams gaat spelen;
  • SV Helenaveen/Griendtsveen volgend seizoen wil starten met een volledig meisjesteam (JO-10)
  • SV Helenaveen/Griendtsveen op zaterdag 28 mei een klusdag op ons prachtige sportpark organiseert in het kader van NL Doet van het oranjefonds;
  • SV Helenaveen/Griendtsveen op zoek is naar leiders/trainers m/v die op dinsdag en/of donderdag van 18.30 tot 19.30 ons willen komen helpen bij de trainingen en/of op zaterdag een van de teams willen begeleiden. Heb je interesse stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

SV Helenaveen/Griendtsveen - SAMEN VERDER