Vanuit de KNVB kregen wij afgelopen week het bericht dat de seniorencompetities niet afgemaakt kunnen gaan worden en omdat er geen promotie/degradatie is zullen de teams volgend jaar hetzelfde ingedeeld gaan worden.

Voor de junioren wordt er op een later tijdstip een beslissing genomen. Laten we hopen voor onze jongens en meiden dat zij dit seizoen nog wat wedstrijden kunnen voetballen.

Gelukkig mag de jeugd wel nog steeds trainen. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond en donderdagavond van 18.30 tot 19.30.

Ook de trainingen voor senioren tot en met 26 jaar gaan hervat worden. Op donderdag zal de eerste training weer ingepland worden. In verband met de avondklok wordt deze training vervroegd naar 19.30. Er kan op deze avonden geen gebruik worden gemaakt van kantine en kleedkamer.

Wij willen ook de niet-leden de mogelijkheid geven om te trainen. Dus ben je jonger dan 27 en heb je zin om te sporten ben je van harte welkom op ons sportpark. Dit geldt voor zowel junioren als senioren.

Blijf gezond en fit en laten we met zijn allen hopen dat langzaam maar zeker er steeds meer mogelijk wordt,

SV Helenaveen-Griendtsveen