Nieuwjaarsreceptie ZAP

SV Helenaveen-Griendtsveen wenst iedereen een zalig kerstfeest en een gezond en sportief 2021.

Hierbij nog een overweging vanuit het bestuur:

Tsjonge, wat ziet onze voetbalwereld er nu toch anders uit dan we in september hadden gedacht. In september startten we vol goede hoop de competitie met zijn allen. Tijdens de klusdag was het park weer helemaal spik en span en de vernieuwde kantinecrew achter de bar startte vol nieuwe energie. Tijdens de ledenvergadering, dit keer in de Gouden Helm, was er toch wel de hoop/verwachting dat ons een "tweede golf" bespaard zou blijven.

Maar helaas ging al na een maand de competitie weer plat. Gelukkig ging het trainen voor de jeugd nog wel "gewoon" door. Ook jeugdactiviteiten als een ingelast jeugdtoernooi en de Sinterklaasavond konden plaatsvinden. Eind november was er de hoop dat we wellicht weer wat meer zouden mogen na de winterstop.

En nu, net voor de jaarwisseling, loopt het aantal coronapatiënten maar weer gestaag op. Iedereen kent weer positief geteste vrienden. We leven in een harde lockdown, waar nog maximaal 2 volwassenen buiten een gezin samen mogen zijn om te sporten.

Wat het nieuwe jaar ons gaat brengen is uiteraard nog erg onduidelijk. Laten we hopen dat we in ieder geval in de lente weer met z'n allen de grasmat op kunnen om de frustraties van de coronapandemie of anders de extra coronakilo's van je af te spelen.

We hopen jullie dan ook weer allemaal op ons sportpark te verwelkomen zodra het weer kan en mag.

Wees sportief en blijf gezond!

Bestuur SV Helenaveen-Griendtsveen.

­

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”