Er wordt geschilderd!Na een goed bezochte klusdag (iedereen heel veel dank ervoor) zijn we klaar voor het nieuwe seizoen!

A.s. dinsdag 25 augustus trapt de jeugd af met de eerste training. De senioren/veteranen volgen op donderdag. En dat is uiteraard nodig want zondag wacht voor het urste al de eerste bekerwedstrijd tegen Sparta '18.

Op zondag de 30e houden wij voor de eerste keer de verenigingsdag. Dit is dé kick-off voor het nieuwe seizoen. Met activiteiten voor jong en oud. Geef je nog snel op bij onze secretaris voor de activiteiten en catering!

In het weekend van 5 september gaat het voetballen voor iedereen van start. Kijk voor het actuele programma op onze site of via voetbal.nl. Dit jaar staan in de voetbal.nl app ook de wedstrijden van de veteranen.

We hopen er met z'n allen een mooi seizoen van te maken. Alles uiteraard binnen de grenzen van Corona.

P.S.: Schrijf alvast in je agenda: 24 september: Algemene Ledenvergadering.
Vanwege de coronaregels dit keer in gemeenschapshuis De Gouden Helm.