voetbalgoalWe hebben goed nieuws!

Vorige week heeft het kabinet een versoepeling aangekondigd voor het sporten door kinderen. Dit betekent dat onze jeugd weer kan gaan trainen! Vanaf 5 mei a.s. worden de trainingen hervat. Omdat sportachterstand voor geen enkel kind goed is, biedt de voetbalclub ook voor kinderen die geen lid zijn (t/m 12jr) de mogelijkheid om mee te komen trainen bij onze club. Dit kan gratis. Er wordt weer op dinsdag en donderdag getraind vanaf 18:30 uur.

Er zijn echter wel enkele aanpassingen. Zo blijven de kleedlokalen en de kantine gesloten. Er moet dus thuis worden aangekleed en ook thuis worden gedoucht. Daarnaast is het langs de lijn blijven kijken niet toegestaan. We vragen daarom iedereen de kinderen dus alleen te brengen en op te halen. Om deze reden zullen ook de bambino's gaan trainen van 18.30-19.30 uur.

Verder gelden de "gewone" coronaregels, zoals 1,5m afstand. Als een kind verkoudheidsklachten heeft, moet hij/zij helaas thuisblijven. Ook als een familielid van het kind luchtwegklachten én koorts heeft. Mocht uw kind niet komen trainen (om welke reden dan ook) willen we wel vragen om dit door te geven bij de trainer. Ook bij vragen of bij twijfel kunt u bij de trainer terecht.