voetbalthuisIn deze corona-tijden is het belangrijk om je voetbaltechniek op peil te houden. Gelukkig zijn er diverse sites die oefeningen voor thuis hebben verzameld. Hier volgen er een paar:

Voor je techniek:

* KNVB - Leukste oefeningen voor thuis, inclusief diverse challenges van bekende voetballers en voetbalsters. Er staan ook links op naar oefningen van andere verenigingen en ook de tip om de Rinus app te installeren. Deze app is eigenlijk bedoeld voor jeugdtrainers maar bevat ook diverse spelvormen om te oefenen.

* Voetbalhuiswerk.be: inclusief 700 filmpjes voor oefeningen in de tuin of in de woonkamer.

* Filmpje Sergej Dergatsjev: Oefeningen van diverse schijnbewegingen (in zijn huiskamer).

* PSV - Fit met Phoxy

 

Voor je voetbalkennis:

* VoetbalMasterz: Met alle spelregels en oefenvragen. Deze site is ook nodig voor het officiele spelregelbewijs van de KNVB,.

* Scheidrechters.eu: 50 vragen (met apart antwoordenblad)

* Upcoming (10 vragen, met foto's en direct terugkoppeling)

* Brabants dagblad (15 vragen)

* ED: Herken jij de 10 stadions?

 

Weet jij nog goede tips? Mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

­

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”