Corona-update (9 maart)

Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Dit geldt dus ook voor de trainingen en wedstrijden van onze club.

Naar aanleiding van een coronageval in Helenaveen heeft de GGD een contactonderzoek uitgevoerd. Ook zijn enkele leden getest. De resultaten uit het contactonderzoek en de (gunstige) test-uitslagen geven geen reden om als club nog verder extra maatregelen te nemen. Daarom wordt er ook gewoon getraind en gaan de wedstrijden van 14/15 maart ook gewoon door.

De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Het zijn:

* Was uw handen regelmatig
* Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
* Gebruik papieren zakdoekjes