Seizoensafsluiting

Seizoensafsluiting2024

Kom jij ook het seizoen 2023-2024 gezellig mee afsluiten rondom de kraker Helenaveen-Griendtsveen tegen de Grashoek. Alle leden en supporters zijn van harte welkom!

9 mei: Hemelvaarttoernooi - Geef je op!

Ook dit jaar is er weer het jaarlijks toernooi in de peel.
Met voor het eerst dit jaar in de vorm van 6 tegen 6.

Voor wie? Families, vriendengroepen en buurtgenoten.
Iedereen die minimaal 15 jaar of ouder is.

Een team moet bestaan uit minimaal 6 spelers. Mannen en vrouwen gemengd alles is toegestaan.

Inschrijfgeld: €25,-

De activiteiten commissie zal voor een gezellig muziekje zorgen. En een springkussen voor de kleine kinderen.

Locatie:
Sportpark de Stikker
Lage Brugweg 3
5759 PK Helenaveen

Opgeven voor 5 Mei 2024
Bij Roy Crommentuijn of Mario v Grunsven.

Koppeltoernooi supergezellig

Op zaterdag 23 maart werd er tijdens het koppeltoernooi keihard gestreden om de titel. Wie is de alleskunner? Wie is kampioen bierpong, heeft het darttalent van Van Barneveld en kan ook nog de tegenstander van de mat vegen met de voetbaltafel. Met de vitamines van bruin fruit en een heerlijk potje bier werd in de goedgevulde sporttempel een supergezellige avond.

ALV: 5 oktober

ALV
Beste leden,

hierbij nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse

Algemene Ledenvergadering SV Helenaveen/Griendtsveen

Op donderdag 5 oktober rond de klok van 21.00 zal onze jaarlijkse algemene ledenvergadering worden gehouden.

Agenda van deze vergadering :

1. Opening

2. Notulen van de vorige vergadering - Notulen liggen 2 uur voor aanvang vergadering ter inzage in de kantine.

3. Sportieve jaarverslag 2022-2023

4. Financieel verslag 2022-2023

5. Verkiezing Kascommissie

6. Vaststellen contributie

7. Verbouwing gebouw en terrein sportpark "de Stikker"

8. Mededelingen

9. Bestuur - geen wijzigingen

Wij als bestuur hopen u deze avond te mogen begroeten.

Nieuw seizoen bijna van start!

20210709125304 927 voetbal Copyright ProShots 8414939

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start. Zo beginnen de trainingen weer op 29 (jeugd) en 31 (bambino's,  senioren) augustus.

De eerste wedstrijddag voor de jeugd is thuis op ons sportpark op 2 september. Kom dus gezelliig genieten op ons sportpark.

Vanaf dit seizoen werken we met ons veteranen team samen met SV Grashoek. Daarom spelen de veteranen de eerste seizoenshelft op het sportpark van Grashoek (m.u.v. 18 november). Aangezien beide teams gelijktijdig thuis spelen,  is de aanvangstijd van ons team vervroegd naar 16.30u.