Als gevolg van de nieuwe maatregelen van het kabinet moet onze sportaccommodatie van gaf vanaf vandaag om 17.00u dicht.

Als gevolg hiervan komen alle trainingsavonden tot de winterstop te vervallen. De wedstrijden gaan wel gewoon door volgens schema.

Bij wedstrijden zien we trouwens steeds meer afgelastingen omdat het team bij de tegenstander of ons geen team met op de been kan krijgen doordat spelers verkoudheidsklachten hebben,  in quarantaine zijn of zelf corona hebben. Dit is een landelijk beeld. Houdt daarom de site of voetbal.nl in de gaten voor het laatste wedstrijd nieuws.

20211123 184200Op 23 november werd ons sportpark vereerd met een bezoek van de goedheiligman met z'n pieten. De pieten deden enthousiast mee en lieten met messi-achtige bewegingen onze trainers versteld staan.

Foto's zijn te zien op onze Facebook pagina

corona voetbalTijdens de corona-persconferentie heeft het kabinet de coronamaatregelen wederom verscherpt. Dit betekent op hoofdlijnen vanaf zaterdag 13 november, 18:00:

• Geen publiek meer toegestaan bij wedstrijden en trainingen
  • In de kantine alleen met zitplaatsen
  • Kantinesluiting om 20:00u
  • CoronaToegangsBewijs (QR-code) in de kantine verplicht (dit was al zo).

We vertrouwen op ieders begrip en medewerking.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

RaboClubSupport stem op ons

voorzitter hamerGeacht lid,

het bestuur van SV Helenaveen/Griendtsveen nodigt u hierbij uit voor de Algemene Jaarvergadering die gehouden zal worden op:

DONDERDAG 7 OKTOBER OM 21.00 IN DE KANTINE OP SPORTPARK DE STIKKER SV HELENAVEEN/GRIENDTSVEEN

1. Opening
2. Notulen van de vorige jaarvergadering d.d. 24 september 2020 (deze liggen 2 uur voor aanvang van de vergadering voor iedereen ter inzage)
3. Jaarverslag 2020-2021
4. Financieel verslag 2020-2021
5. Vaststellen contributie
6. Verkiezing kascommissie
7. Mededelingen