Walking Football

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2018 Geschreven door SV Helenaveen Griendtsveen

Het bestuur van SV Helenaveen Griendtsveen is aan het onderzoeken of er animo is om bij onze vereniging het wandelvoetbal, oftewel walking football , te introduceren. Is deze vorm van voetbal iets voor jou laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wandelvoetbal is een nieuwe en is met name bedoeld voor degenen waarvoor het normale voetbal voortaan te belastend is. De wedstrijden worden in overleg met de tegenstander gespeeld in de avonduren of zaterdagmiddag. De wedstrijden worden gespeeld op een veldje van 25×40 meter voorzien van twee kleine doelen zonder keeper. Wedstrijden duren in onderling overleg ongeveer 3×20 minuten. Uitgebreide informatie vind je via http://assets.knvb.nl/sites/knvb.nl/files/Walking_Football_Handleiding_3.pdf.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”