Henri Saris benoemd tot Lid van Verdiensten

Gepubliceerd: maandag 28 mei 2018 Geschreven door SV Helenaveen Griendtsveen

Afgelopen zondag 27 mei tijdens de druk bezochte seizoen afsluiting heeft het bestuur van de voetbalclub Henri Saris benoemd tot Lid van Verdiensten. Volgens het bestuur van de club heeft Henri deze titel te danken aan de vele werkzaamheden die hij zeker al 40 jaar voor onze club heeft betekend. Uit handen van voorzitter Peter Fleurkens ontving Henri de daarbij behorende oorkonde inclusief bloemen en de felicitaties van de nieuwe vereniging SV Helenaveen Griendtsveen.

2016 10 29