Oud-voorzitter Michiel Penninx koninklijk onderscheiden

Gepubliceerd: donderdag 26 april 2018 Geschreven door SV Helenaveen - Griendtsveen

Op donderdagochtend 26 april is ons erelid en oud-voorzitter Michiel Penninx onderscheiden met een koninklijke onderscheiding. In alle vroegte ontving hij uit de handen van burgemeester Mak de onderscheiding voor zijn tomeloze inzet in de Helenaveense gemeenschap.

Michiel is sinds 2007 t/m 2017 actief geweest binnen het bestuur van SV Helenaveen. Eerst als penningmeester, later als voorzitter. Hij was in die hoedanigheid altijd op zondag op het voetbalveld te vinden. Hij regelde daar alles: de loterij, pupil v/d week, prijzen en was ook nog op de zondag de man van het geld. Ook was hij leider van het eerste samenwerkingsteam Helenaveen/Griendtsveen 2. In oktober 2017 is hij op de ALV benoemd tot erelid van onze vereniging. Sinsdien is hij actief bij de sponsorcommissie.

Michiel is een verenigingsman in hart en nieren, en heeft altijd vol passie zich ingezet voor niet alleen onze vereniging, maar ook de andere belangrijke pijlers van onze gemeenschap.

Bij deze feliciteren wij Michiel en zijn vrouw Petra met deze bijzondere blijk van waardering. Bedankt Michiel en geniet hiervan!

Leden en bestuur SV Helenaveen - Griendtsveen

Oud-voorzitter Michiel Penninx koninklijk onderscheiden