Aanmelden nieuwe leden SV Helenaveen-Griendtsveen

Gepubliceerd: zondag 08 april 2018 Geschreven door Webmaster

In de periode april-mei worden de voorlopige samenstellingen van onze voetbalteams gemaakt voor seizoen 2018/2019. Wil je komende seizoen graag komen voetballen bij onze vereniging? Of heeft u kinderen die willen gaan voetballen? Meld je dan aan bij onze secretaris Serge Ottenheim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bij Danny v/d Poel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bij hen kun je ook terecht voor een gratis proeftraining.

Wij zoeken ook nog voor diverse functies vrijwilligers. Wil je ook graag je steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op en we zoeken samen een leuke rol!