7 Jubilarissen bij fusieclub SV Helenaveen-Griendtsveen

Gepubliceerd: donderdag 18 januari 2018 Geschreven door SV Helenaveen - Griendtsveen

Op zondag 14 januari werden tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie een zestal jubilarissen gehuldigd van fusieclub SV Helenaveen-Griendtsveen, waaronder 1 actieve speler die zijn 50e seizoen meemaakt.

5 jubilarissen vierden het 25-jarig jubileum, waarbij naast een drietal spelers (Iwan Bennenbroek, Dirk Nooijen en Twan Honings), ook erelid en voorzitter van RKSV Griendtsveen Peter Fleurkens en kantinebeheerder Henri Saris onder de gelukkigen vielen. Heel bijzonder is het 50-jarig jubleum van Wil Cox. Wil is in 1968 begonnen als speler en is sindsdien onafgebroken in actie geweest op de Helenaveense voetbalvelden. Ook in zijn jubileumjaar is hij nog steeds actief als fanatieke speler in het 3e elftal. Piet Brouwers (niet op de foto, rustend lid) is de 7e en laatste jubilaris die helaas niet aanwezig kon zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie.