Bestellen Club Trainingspak

victoria trainingspak 2018 blauw 1
Wij willen in dit seizoen graag de uitstraling van onze jeugdafdeling verder

vergroten door de complete jeugdafdeling te voorzien van dezelfde trainingspakken.

Door korting van onze leverancier, een anonieme sponsor en de vereniging zelf zijn we in staat zo'n 40% korting op de trainingspakken te kunnen geven. Het trainingspak is tevens voorzien van clublogo (niet op foto).

Het trainingspak wordt eigendom van de speler. In de toekomst willen we telkens in de zomervakantie weer een nieuwe bestelling plaatsen voor nieuwe leden of vervangingen,.

Informatie speler

Geef hier de informatie op van de speler.

Trainingspak

Geef hier de informatie op m.b.t. het trainingspak. Het trainingspak wordt verplicht gebruikt bij wedstrijden.