ledenadministratie 600x300In juni worden de teams en de ledenwijzigingen doorgegeven aan de KNVB voor het nieuwe seizoen. Daarom is het van belang dat we goed inzicht hebben over de leden voor het nieuw seizoen.

Nieuw lid?

Wil je lid worden? Gebruik dan ons online inschrijfformulier. Dan hebben we alle gegevens die we nodig hebben en worden de juiste mensen automatisch geinformeerd. Daarnaast krijg je de eerste praktische informatie automatisch toegestuurd.

Wijzigen of opzeggen?

Geef je wijziging/opzegging (bijv. adres, of type lidmaatschap) tijdig door aan Kevin van de ledenadministratie. Voor wijzigingen kun je dit wijzigingsformulier gebruiken.

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dat is natuurlijk erg jammer. Overweeg dan ook om als vrijwilliger betrokken te blijven of het rustend lidmaatschap (slechts €17,50). Hiermee blijf je betrokken bij onze vereniging en steun je ons. Vraag bij Kevin of een ander bestuurslid naar de mogelijkheden! Opzeggen kan via het opzeggingsformulier