Stem op SV Helenaveen Griendtsveen

Gepubliceerd: zondag 31 maart 2019 Geschreven door Webmaster

Op donderdag 4 april gaat de Rabobank Clubkas Campagne weer van start. Als lid van Rabobank Peelland Zuid mag je tijdens de clubkas campagne stemmen. Elke stem verhoogt de bijdrage voor onze clubkas.

Wij zouden het geweldig vinden als jij, je familie en je vrienden een stem voor ons over zouden hebben! Leden van de Rabobank krijgen een stembiljet per post binnen met daarop een code. Als je deze code invult op de site die ook op het stembiljet staat kun je daarna je stemmen uitbrengen. Na het stemmen krijg je een mail waarin je jou keuze moet bevestigen, vergeet dit niet! Stemmen kan t/m dinsdag 30 april.

Overtuig iedereen om op SV Helenavven Griendtsveen te stemmen en hopelijk krijgen we dan weer een mooi bedrag bij elkaar gespaard waar we weer leuke dingen voor onze leden mee kunnen doen.

Wij zouden het fijn vinden als jullie bij het stemmen ook even aan de andere Helenaveense en Griendtsveense verenigingen denken.