Escape from De Stikker

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 Geschreven door Ontspanningscommissie

Paas zaterdag 20 april vanaf 19.30 uur zal voor het eerst in de historie Escape from De Stikker georganiseerd worden.

Op deze zaterdagmiddag spelen de Veteranen een thuiswedstrijd tegen Brandevoort. De Ontspanningscommissie zal gedurende de avond op meerdere idyllische plekken van sportcomplex De Stikker Escape room achtige spelen opstellen. Deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer zo snel mogelijk proberen te verlaten. Wie uiteindelijk de verschillende spelen het snelst weet op te lossen, zal als winnaar naar huis gaan.

De rest van de avond zal er volop de gelegenheid zijn om te filosoferen over het laatste restant van de competitie en te genieten van een drankje.

Wij willen dan ook alle leden van harte uitnodigen om deel uit te maken van deze avond. Opgeven kan tot donderdag 18 april bij Christian.