Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 Geschreven door Webmaster

Afgelopen zondag vond de druk bezocht nieuwjaarsreceptie van SV Helenaveen Griendtsveen plaats in de kantine van sportpark De Stikker. Na het snerttoernooi en het kaarten werden een aantal vrijwilligers bedankt. Hein van de Wal, oud hoofd van de basisschool de Peelparel, kreeg speciale aandacht voor zijn 50 jarige lidmaatschap van onze vereniging. Hoewel Hein vooral rustend lid was, was hij toch regelmatig op het voetbalveld te vinden in de tijd dat zoon Michael nog voetbalde. Na de prijsuitreiking van de loterij is er afgesloten met een lekker frietje uit de frietwagen.

In het fotoalbum kun je een aantal foto’s bekijken.