Nieuwjaarsreceptie 2019

Gepubliceerd: zondag 23 december 2018 Geschreven door Webmaster

Op 13 januari 2019 wordt, in de kantine van Sportpark “De Stikker”, de nieuwjaarsreceptie/borrel van SV Helenaveen Griendtsveen gehouden.

Programma:
11.00 Aanvang rikken/toepen/miezelen met prijzen
11.00 Aanvang Snerttoernooi(aanwezig 10.45 uur)
14.00 Einde Snerttoernooi en kaarten en start lotenverkoop voor de loterij
14.15 Nieuwjaarstoespraak en huldiging van jubilarissen, scheidende bestuursleden en overige vrijwilligers.
15.15 Loterij met superprijzen
15.30 Binnen gezellige muziek en buiten ’n frietje en een setje snacks.

De koffie/thee en vlaai is deze dag gratis en natuurlijk de snert ook. De overige drank is de hele dag voor eigen rekening. De kosten voor de frietwagen bedragen €7.50 p.p (contant betalen). In Griendtsveen staat om 10.30 uur een bus klaar, die omstreeks 18.00 uur weer terugrijdt naar Griendtsveen.
Opgave (alleen of met partner) voor de frietwagen kan bij: Lucie Mestrom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Opgave voor 7 januari.